Rólam

Szilágyi Zsuzsi vagyok.

2015-ben találkoztam először a Szomatodrámával, ami valami olyan elemi erővel hívott, hogy tudtam, ez az a módszer, amivel dolgom van. A rengeteg saját élmény során csodálatos volt megtapasztalni, hogyan indíthatja el az öngyógyítási folyamatokat, ha kapcsolódom a testemmel, figyelek a jelzéseire, kommunikálok vele.

Hiszem, hogy minden ember egyedi és megismételhetetlen. Mindenki hordozza a saját „témáját”, mely a saját fejlődését hivatott szolgálni, s ezek a témák időről-időre betegségek, testi tünetek formájában hívhatják a figyelmünket. A testünk üzen nekünk.

Szomatodráma játékvezetőként ezeknek az üzeneteknek a lefordításában tudok segíteni.

2020. augusztusától pedig a metamorf masszázs módszerével is tudom segíteni ezeket a folyamatokat. 

 "Érezni az érintést...Annyira hiányzik az érintés, hogy egymásnak ütközünk, csak hogy érezzünk valamit."

 Ütközések c. film

Évekkel ezelőtt elkezdtem figyelni az érintés fontosságát is. Mennyi gátat, érzést szabadíthat fel egy kéz, mely nem akar semmi mást, csak puhaságot, szeretetet adni, mely által megpihenhet a testünk, oldódnak a bennünk lévő feszültségek, s utat törthet magának a belső valóságunk.

 

A metamorf masszázs egy speciális lelki blokkoldó technika. A módszer a gerinc reflexpontjainak megfelelő pontokat kezeli lágy, finom érintésekkel a lábfejen, a kézen és a fejen. Segít eltüntetni a félelmeket, a gátlásokat, nyomasztó érzéseket. Nyitottabbá, oldottabbá tesz.

ÖnMAGunk megismerése mellett tettem le a voksomat. És amellett, hogy megmutassam ezt a világot másoknak is. Nem terapizálok, nem diagnosztizálok, nem elemzek és nem címkézek! Magabiztosan puha léptekkel elkísérlek oda, ahova egyedül nincs bátorságod elmenni. Akár a Szomatodráma módszerével, akár a Metamorf masszázs során finomra hangolt érintésekkel, akár mindkettővel. Ez a feladatom erre az életre. Ha van kedved megtapasztalni, én ott leszek Veled! Ha szeretnéd te is kipróbálni, szeretettel várlak!