Kinek ajánlom?

Természetesen nem kell ahhoz betegnek lenni, tünettel rendelkezni, hogy kapcsolatba léphess a saját testeddel, sőt! A szomatodráma módszere abban különleges, hogy a saját testeddel kommunikálhatsz. Hogy ez benned egy testi tünetből, betegségből vagy egy folyton jelen lévő érzésből indul-e ki, az nem szab korlátokat. Bármi megjelenítésre kerülhet a térben. 

Gyere, ülj ide mellém játszani, ha bármelyik is megérint az alábbiak közül és nyitott és kíváncsi vagy saját működésedre!

• hirtelen jött vagy visszatérő testi tüneted / betegséged van, melynek oka és célja is foglalkoztat
• kíváncsi vagy, mi az, amit nem mondasz ki, inkább megbetegíted magad
• visszatérő helyzetekben / emberekkel találod szemben magad, s nem érted miért
• úgy érzed valami keresztben áll benned és szeretnéd egy más nézőpontból megközelíteni
• biztonságos, szeretetteli közegben szeretnél élményeket szerezni önmagadról
• kedveled a gyakorlatorientált önismereti módszereket

Miért válaszd a csoportélményt?

A szomatodráma játék alapvetően kis csoportokban zajlik. Ha eljössz és kipróbálod a csoportélményt, megtapasztalhatod az „egy szőnyegre rendeződés elvét”, ami nem más, minthogy a te témád mindenki témája! Mindenki érintett benne. A közös érintődés összetartó ereje fantasztikus megéléseket hozhat. A másik fontos előnye annak, ha csoportban játszunk, hogy életed egyszerre több szereplőjével kerülhetsz interakcióba, amit én kívülről, de maximálisan rád hangolódva vezetek.

Mikor válaszd az egyéni találkozót?

Ha úgy érzed, elsőre biztonságosabban tudnád megtapasztalni saját benső világodat, könnyebben tudnád felengedni a benned lévő érzéseket, ha csak ketten vagyunk.

Az egyéni klienseim miután megtapasztalták a módszert és a biztonságos, szeretettel teli közeget, pár alkalom után érdeklődni kezdenek a csoportfolyamat iránt is.